Skip to Content

Нов успех за г-жа Лилова и нашето училище

Нов успех за г-жа Лилова и нашето училище

Be First!

DSC00992

DSC01006

DSC01008 (1)

DSC01012
На 11.01.2016 г., от 19:00 ч. в театър „София” за осми пореден път Арт Център „Кърнолски” реализира инициативата „Различни, но заедно”. Тя е част от тържествената церемония за връчване на годишните награди „Сърцето на София”.

Събитието се проведе под патронажа на Столична община. Инициативата се осъществи с подкрепата на Министерство на образованието и науката, Столична община – дирекция „Образование“, Синдиката на българските учители, Регионалния инспекторат по образование – София-град и Столична организация на БМЧК.

Официални гости на събитието бяха: г-жа Милена Дамянова, народен представител и Председател на Комисията по образованието в Народното събрание, г-жа Ваня Кастрева, заместник-министър на образованието и науката, г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, г-жа Янка Такева, председател на Съюза на българските учители, г-жа Евгения Вълкова, началник на РИО, София-град, г-жа Мария Минчева, директор на Дирекция “Образование”, експерти от МОН и РИО, представители на културата, спорта, БНТ, банковото дело и много други.

На официалната церемония по връчването на наградите, г-жа Елеонора Лилова бе удостоена с почетния знак “Сърцето на София”, за дългогодишен принос в областта на образованието и успешен управленски мениджмънт на 2. СОУ “Акад. Емилиян Станев”. Носители на почетния знак „Сърцето на София“ досега са г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, г-жа Ваня Кастрева, като началник на РИО – София-град, г-жа Янка Такева, председател на СБУ и др.

Г-жа Елеонора Лилова благодари за номинацията на Синдиката на българските учители, в лицето на г-жа Янка Такева, и на всички, които са подкрепили кандидатурата й. Благодари и за упорития труд на училищния екип, за топлината на семейството и на приятелите, които са до нея в добро и зло.

Г-жа Лилова сподели в речта си, че за нея е чест да получи тази специална награда, защото Сърцето е символ на най-важните неща – живот, любов и хуманност, и затова тази награда задължава притежателите й да се отдадат на другите, да търсят смисъла на човешкото съществуване и да оценяват хората не по лицата, а по сърцата.

Честито, г-жо Лилова! Ние всички се гордеем с Вас!София

Facebook коментари
Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*