Skip to Content

Рекорди,пропуснати от Гинес

Рекорди,пропуснати от Гинес

Be First!

1. Най-имитираният човек
Елвис Пресли остава най-имитираният човек. В момента в света са регистрирани 406 000 професионални имитатори на Елвис. Любопитно е, че в годината на смъртта му -1977 – те са били само 172 души! Ако броят им расте със същото темпо, през 2020 г. има вероятност една трета от населението на земята да се прехранва като имитатори на Краля на рока.
2. Най-краденият политик
Това е лидерът на британските консерватори Дейвид Камерън: средно на всеки десет месеца той алармира полицията, че са му задигнали велосипеда. Даже е съобщил за кражбата му от паркинг на супермаркет. Камерън пуснал специална обява с молба да му върнат точно това колело, което той обичал като „стар приятел“.
3. Най-големият масов убиец
Противно на логиката, името на най-големия сериен убиец остава неизвестно. Но той е реална личност и се казва Уолтър Ралей – човекът, пренесъл в Европа тютюна и картофите.Двата продукта, обявени от СЗО за най-големите врагове на здравето – цигарите и чипсът. Вместо да го издига в рицарски сан, Европа би трябвало да го качи на кораб и да го изпрати в изгнание в Антарктика ?

Facebook коментари
Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*