Skip to Content

ВКУСЪТ НА ПОБЕДАТА

ВКУСЪТ НА ПОБЕДАТА

Be First!

РЕПОРТАЖ
от Константин Йорданов,11.в клас

За поредна година учениците на 2.СУ“Акад.Емилиян Станев“ показаха своите футболни умения на турнира между училищата и завършиха на първо място с три победи срещу отборите на 26. СУ „Йордан Йовков“, ЧСОУ Дрита и ПГЕВ“Проф. д-р Асен Златаров“.
В първия мач срещу 26.СУ“Йордан Йовков“ нашите възпитаници победиха с 3:1. Момчетата бяха на ниво и не отстъпиха на съперниците си.
Във втория най-напрегнат мач срещу ЧСОУ Дрита победата беше измъчена едва с 2:1. След първия гол на ЧСОУ Дрита момчетата показаха на какво са способни и с всички сили обърнаха резултата.Голяма заслуга има и вратаря на 2.СУ“Акад.Емилиян Станев“ Борислав Добрев, който показа своите умения и направи брилянтни спасявания.
В третия и последен мач срещу ПГЕВ“Проф.д-р Асен Залтаров“, 2.СУ победиха с 8:4. След края на първото полувреме момчетата се отпуснаха и вече играеха спокойно и се забавляваха.В последните минути Борислав Добрев бе сменен от вратарския пост и влезе като полеви играч.Той също успя да се разпише във вратата на съперниците.
Но да не забравяме и господин Теодор Тодоров, който подкрепяше учениците си и вярваше,че ще станат шампиони.
Главни лица на мачовете бяха Кристиан Георгиев и Митко Митков, които направиха много за победите на училището ни. Митко Митков успя да вкара гол във всеки един мач и така стана голмайстор. Отлична оценка също може да се даде и на защитата на отбора, която не допусна съперниците си в тяхната половина. Константин Йорданов бе постоянно на своята позиция и успя да предотврати атаките на другите отбори.
Учениците продължават в следващия етап на турнира и ще направят всичко възможно да продължават с победите.

Facebook коментари
Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*