Skip to Content

Обучение в Русия,защо не? Представители на 5 руски университета днес посетиха Второ

Обучение в Русия,защо не? Представители на 5 руски университета днес посетиха Второ

Be First!

Обучение в Русия?!
На българските ученици днес беше предоставен нов път за развитие след завършването на средното им образование от „Големния брат“ – Русия. Преподаватели от 5 университета, ситуирани из цяла Русия, предлагат възможност за безплатно обучение за бъдещите български студенти.
За тези, които не са се отказали да четат дотук и са кариерно ориентирани към чужбина, за повече информация могат да посетят сайта: http://studyinrussia.ru/en/. В него има богата и полезна информация за много висши учебни заведения с разнообразни специалности.
Ако желаете да кандидатствате, необходима ви е диплома за завършено средно образование, владеене на руски или английско едик – ниво B1. Ако не владеете руски, програмата предоставя 1 година безплатно обучение, както и стипендия, в която се включва освен образованието, покриване на разходите за общежитие и карта за градски транспорт за мястото , в който сте избрали да учите. В тези университети има развитие и обучение в най-различни сфери като : авиация, обществознание, право, история, химия, география, медицина, архитектура, музика и много други. Голяма палитра от различни дейности и бази за развитие на вашия потенциал.
Идеята е добра за тези, които предпочитат, най-малкото, да са близо до „бащиното огнище“ и да са заобиколени от хора, които говорят език от славянското езиково семейство. Проектът също позволява възможност да се опознае руската култура. На нашите съученици им беше много интересно това представяне и бяха заинтересовани от програмите на университетите. Мислим, че и на вас ще бъде.

Изготвили: Ивета Николкова и Юлия Симеонова 11В. клас

pandin-1

pandin-2

pandin

pandin-5

Facebook коментари
Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*